17. 02. 2012.

Kako staviti vještačke trepavice?

Najjednostavniji put do glamuroznog izgleda su veštačke trepavice, ali ako odlučite da ih koristite ovog leta, zaboravite na tešku šminku. Malo ružičastog, ili rumenila u boji kajsije, odgovarajući sjaj za usne i - spremne ste.


Veštačke trepavice se proizvode u više dužina, a najvažnije je da odaberete onu koja odgovara dužini vaših prirodnih trepavica.

Prave se od veštačke ili prirodne dlake, a mogu se nanositi kao ceo venac, ili kao pojedinačni snopovi.

Pre nego što stavite veštačke trepavice, na prirodne trepavice nanesite tanak sloj maskara. Zatim se na obod venca veštačkih tepavica nanese odgovarajući lepak u veoma tankom sloju.

Veštačke trepavice zatim pritisnite uz sam koren trepavica i sačekajte da se lepak osuši. Ako je lepak za veštačke trepavice u crnoj boji, preko ivice nanesite tanku liniju eye liner-om.

Ukoliko želite da vaše prirodne trepavice izgledaju samo malo gušće, onda je dovoljno da na spoljašnjem uglu kapka dodate jedan ili dva snopa veštačkih trepavica.

U tom slučaju, lepak nanesite na koren snopa, a zatim ga prislonite između dve vaše trepavice. Ovu akciju najlakše ćete izvesti ako koristite pincetu.

izvor: www.serbianforum.org
Korisne informacije o ljepoti, zdravlju i prehrani možete pronaći na:

Nema komentara:

Objavi komentar