15. 02. 2012.

Nadogradnja trepavica

Žene uvek teže ka savršenom izgledu, a na listi prioriteta mnoge su upisale dugačke i guste trepavice. Ukoliko maskare ne daju dobre rezultate nadogradnja trepavica je pravi hit. To je laka i bezbolna metoda koja izgleda prirodno, a naglašava lepotu vaših očiju.


U nekoliko koraka kozmetičar i estetičar, Aleksandra Ljuma iz salona “Trend” na Vračaru otkrila je sve prednosti i mane nadogradnje trepavica.

POSTUPAK
Postupak je bezbolan. Tretman traje do 40 minuta. Treba samo da legnete na krevet i opustite se. Veštačke dlačice se umaču u smesu za pričvršćivanje i lepe na vaše postojeće trepavice. Postupak je bezbedan jer lepak ne dodiruje oko kao ni očni kapak.

MATERIJALI
Koristi se specijalni lepak, najčešće providni ili crni. Klijent može da izabere kratke, srednje, duge i ekstra duge dlačice, a najčešće se koriste u crnoj boji. Kod nas se koristi tehnika nadogradnje sa sintetičkim pramenovima koji deluju vrlo prirodno i zavodljivo jer je korišćenje prirodne dlake mnogo skupo. Ukoliko odabrete duže dlačice i crni lepak koji se pažljivo nanosi, oči dobijaju mačkast izgled sa efektom ajlajnera.

NEGA
Veoma je važno da se trepavice ne kvase vodom, uljima ili kremama u prvih 24 sata nakon nadogradnje. Nove trepavice će trajati od četiri do šest nedelja, ali za maksimalne rezultate preporučuje se da na svake dve nedelje dopunite one dlačice koje su ispale.

CENA
Nadogradnja trepavica ima prednost u odnosu na lepljenje veštačkih jer je postojanija. Uvek postoji mogućnost da se veštačke trepavice odlepe ako ih sami sebi niste lepo zalepili. Nadogranja košta 1.200 dinara, dok za korekciju treba izdvojiti u zavisnosti od broja ispalih dlačica po 200 dinara.

ŠMINKA
Nakon nadogradnje nikako ne treba trljati trepavice kada se umivate. Što se tiče skidanja šminke trebate biti malo obazriviji i nežniji, a preporučuje se korišćenje odstranjivača koji su bazirani na vodi. Uvijači mogu da ih oštete, a nadogradnjom se postiže lep efekat tako da maskara često nije ni potrebna.


Nema komentara:

Objavi komentar