20. 02. 2012.

Vitka uz pomoć odjeće

1. Kroj i dizajn odjeće koju kupujete može promijeniti vaš izgled. Oko automatski prati linije; linije imaju svrhu smanjivanja ili povećavanja. Pokušajte sa linijama koje produžuju trup tijela kao što su V izrezi, a čuvajte se onoga što vaše lice čini preširokim, kao dolčevita.

2. Naučite koji vam stil najbolje pristaje i time ćete uštedjeti vrijeme i trud. Svaka žena, iako su neke slične, različita je od druge. Uzmite si vremena i razgledajte trgovine. Ne morate se pomiriti sa jaknama i majicama bez oblika. Krojeni stilovi su mnogo bolji i učinit će vas mršavijom.

3. Obratite pažnju na boju. Prava boja u blizini lica učinit će da izgledate živahnije i budnije; tamnije boje smanjuju, a nošenje iste boje od glave do pete učinit će vas mršavijom.

4. Koliko dobro vaša odjeća izgleda izvana zapravo je prilično povezano sa onime što nosite iznutra. Donje rublje jest osnova za sve ostalo što nosite. Na primjer, grudnjak koji ne prodržava prava mjesta (posebno ako imate velike grudi) učinit će da vam se grudi spuste, sakrit će sva zaobljenja i učiniti da izgledate zgrbljeno.

5. Modni dodaci. Oni su šlag na torti – u ovom slučaju izvrstan dodatak izgledu. Modni dodaci čine da izgledate živahnije. Koristite ih za privlačenje pažnje na dijelove sa kojima se najviše ponosite.

Nema komentara:

Objavi komentar