07. 04. 2012.

Lakove za nokte uskladite s vašim godinama

Osim s odjećom, lak za nokte treba uskladiti s vašim godinama. Srednjovječna gospođa sa šljokicama i zvjezdicama na noktima? Horor!


Svi znamo koliko je važno izgledati usklađeno. Nema ništa gore od prelijepe žene, sa savršenim outfitom i užasnim, ružnim noktima u sasvim neodgovarajućoj boji.
Osim s odjećom, lak za nokte treba uskladiti s vašim godinama. Srednjovječna gospođa sa šljokicama i zvjezdicama na noktima? Horor!

Dvadesete - Izrazite se!
Metalic tonovi vladaju svim modnim pistama, a njihov se utjecaj proširio i na nokte.
- Ove sezone važan je high-tech finiš - naglašava Essie Weingarten koja ima svoju kozmetičku tvrtku 'Essie Cosmetic'. Dodaje kako su šljokice na noktima potpunimusthave za one koji se žele istaknuti. Ističe kako i nokti na nogama moraju biti u istoj nijansi.

Tridesete - Hrabri, ali s mjerom
- Tamni tonovi u boji bobičastog voća i tamnoplava su klasika - rekla je Deborah Lippmann koja manikira poznate svjetske zvijezde poput Katie Holmes. Kaže kako su u modi dulji nokti u obliku badema.
Duboke, gotovo crne nijanse svakako treba nabaviti ako želite uspješno pratiti modne trendove. Također, ove tamne nijanse sasvim su u skladu i s izborom boja odjeće i obuće koje će se nositi ove jeseni. Tamnoljubičasta, tamnoplava, tamnosmeđa, tamnocrvena – ako izaberete bilo koju od ovih nijansi, bit ćete in.

Četrdesete +
Za lijep i elegantan izgled nosite lak klasične boje poput niježno ružičaste ili bež. Ukoliko imate mrlje na rukama, lak neka bude više mat i gušći. Vrlo je važno obratiti pozornost na hidrataciju ruku, kako dojam ne bi bio zastrašujući,

Izvor: Javno

Nema komentara:

Objavi komentar