09. 12. 2012.

Botoks za kosu


Nakon godišnjih odmora, kosa nam često nije u stanju kakvom bismo željeli. Kako bi kosi vratili njenu ljepotu i obnovili je nakon izlaganja suncu, moru i soli, postoji bezbroj načina. Jedan od najučestalijih u posljednje vrijeme je i tretman iz L’Oréal Professionnel linije Fiberceutic ili poznatije kao „botoks za kosu“.


Botoksiranje kose, iako pomalo neobično zvuči, odnedavno se proširilo diljem frizerskih salona. Pomama za botoksiranjem raste, i čini se kako je novi hit u njezi kose ušao na velika vrata. Nakon pomalo kontroverznog „brazilskog feniranja“, vrijeme je za nešto novo.

Riječ je zapravo o revolucionarnoj vrsti seruma koja popunjava vlakna dubinski oštećene kose. Tretman je idealan za dame koje često ravnaju (peglaju) svoju kosu ili je izlažu kemikalijama odnosno tretiranu kosu. Tretman botoksiranja prirodan je, a traje do deset pranja. Osim što kosa dobiva na kvaliteti, također se lakše češlja i već je na prvi pogled znatno zdravija i ljepša.

Moguće je priuštiti si botoksiranje i ako ne posjedujete mnogo slobodnog vremena i novaca na bacanje – cijena varira između 100 i 200kn, ovisno o dužini kose i odabranom salonu, a cijeli tretman ne traje više od 40 minuta.

Kako botoks djeluje na kosu:
Kosa je obnovljena, učvršćena
Sjajna kosa, prirodnog izgleda
Vlakna su otpornija, čvršća
Kosu je lagano oblikovati
Djelovanje do 10 pranja

Dakle, ukoliko želite nagraditi svoju kosu nakon dugih sunčanih dana, isprobajte novi popularni trend – rezultati neće izostati. A ukoliko se ipak ne povodite za onom «tko riskira, profitira», dobre stare maske i pakunzi također će učiniti svoje.
izvor: frizure.in


Botoks za kosu

L'Oreal Fiberceutic možete ekskluzivno kupiti u frizerskim salonima.
Estetska medicina je postala novi izvor inspiracije kad govorimo o njezi kose. Uz uvođenje aktivnih molekula kao što su Botox i hijaluronska kiselina, otvorilo se čitavo novo polje za kozmetičke proizvode, pogotovo za proizvode za njegu kože. U svemiru njege kose novootkrivene tehnologije svakim danom ruše dosadašnje barijere. Ova revolucija može se nazvati i jednom riječju - Intra-Cylantem nova je molekula koja djeluje u samoj jezgri vlakana.

To je molekula nadahnuta tehnologijom stakla, koja se tijekom isparavanja stvrdnjava u jezgri vlakna kose te na taj način objedinjuje unutarnju strukturu kose. Djeluje u srži vlakna te pomaže u popunjavanju unutrašnjosti kose. Kada molekula dođe u kontakt s vlaknima kose, oblikuje se prema unutarnjoj strukturi kose te prodire dovoljno duboko da bi stvorila fleksibilan, ali dovoljno jak sustav koji podupire vlakna te sprečava njihovo urušavanje. Vlaknima je pružena dugotrajna potpora.

L'Oréal Professionnel iskoristio je sve blagodati ove molekule za stvaranje proizvoda za žene s kemijski tretiranom, dubinski oštećenom kosom u kritičnom stanju – Fiberceutic, SOS proizvod za kosu.

Koristi se u posebnim frizerskim salonima za popunjavanje vlakana kose. To je prvi takav tretman ikada iskušan, a djeluje do 10 pranja kose. Usluga se sastoji od nanošenja dva različita proizvoda čije zajedničko djelovanje pomaže u postizanju dubokog obnavljajućeg učinka na vlakna kose:

Korak 1: Serum za popunjavanje vlakana dubinski oštećene kose u kritičnom stanju
Korak 2: Obnavljajući tretman zaključavanje seruma u vlakna kose (za tanku ili za debelu kosu)

Prije tretmana
Nestajanja ljuskica
Kosa je porozna i krhka
Vlakna pucaju, nemaju strukture
te su beživotna poput slame

Nakon tretmana
Kosa je obnovljena, učvršćena
Sjajna kosa, prirodnog izgleda
Vlakna su otpornija, čvršća na dodir
Kosu je lagano oblikovati


Ipak L'Oréal Professionnel je osmislio i Fiberceutic proizvode za njegu kod kuće. Proizvode od 200 ml po cijeni od 144 kune možete kupiti ekskluzivno u frizerskim salonima. Rezultat je dubinsko popunjavanje vlakana, volumen oštećene kose i cvjetni miris.
izvor: she.hr


Serum mladosti
Novi frizerski hit je…. botoksiranje kose!Botoksiranje kose idealno je za one koji često koriste peglu za kosu ili je tretiraju kemijski (bojanje kose, pramenovi)

Nakon 'peglanja' lica, vrata i ostalih dijelova tijela, odnedavno je Hrvaticama dostupno i botoksiranje – kose!

Naravno, nije riječ o pravom botoksu nego o serumu koji popunjava vlakna kose koja je dubinski oštećena. Odlučili smo provjeriti je li riječ o još jednom mamcu za privlačenje žena u frizerske salone ili usluzi koja doista kosi, koja se zbog razvoja tehnologije sve češće tretira i mehaničkim i kemijskim sredstvima, pomaže da izgleda zdravije i sjajnije.

Tretman ne sadrži kemijski štetne sastojke, a idealan je za one koji kosu redovito boje, izbjeljuju i tretiraju preparatima koji je uništavaju.

'Botoksiranje kose idealno je za one koji često koriste peglu za kosu ili je tretiraju kemijski (bojanje kose, pramenovi). Kosa nakon takvih tretmana čak i izgleda staro. Tretman botoksiranja je prirodan i ne ostaje u kosi, a traje do 10 pranja', objašnjava voditeljica edukacije u L’Oréalu Karolina Krupnicki Jurić.
izvor: ezadar.hr
Nema komentara:

Objavi komentar