13. 12. 2012.

Ženski problemi

Sastavili smo spisak pitanja koja muče mnoge devojke te za njih ponudili jednostavna i brza rešenja.

KAKO SE REŠITI NALEKTRISANE FRIZURE?
Imate li problema s nestašnim vlasima koje štrče zbog vlage, nakon klasičnog stilizovanja kose dlanove poprskajte lakom za kosu te lagano pređite preko kose zaglađujući je i fiksirajući istovremeno.


KAKO NANETI RAVNU LINIJU TUŠEM ZA OČI?
Ako imate problema s izvlačenjem ravne linije vizažisti preporučuju da prvo napravite nekoliko tankih crtica tušem uz liniju trepavica te ih zatim spojite u ravnu liniju.

KAKO UKROTITI NESTAŠNE OBRVE?
Muče vas dugačke dlačice na obrvama - nemojte ih seći jer će tako izgledati neprirodno. Radije ih ukrotite prozirnom maskarom ili uz pomoć malo vazelina kojeg možete naneti starom četkicom za zube ili očišćenom četkicom od maskare.

KAKO UKLONITI ŠLJOKICE SA LICA?
Krupne šljokice zaista je teško ukloniti s lica, ali tu vam u pomoć pristiže jeftin i jednostavan alat iz vaše kozmetičke torbice - stara četkica od maskare! Dobro je očistite i njome "pokupite" tvrdoglave šljokice s lica.

KAKO OBEZBEDITI DUGOTRAJNU SENKU NA OČIMA?
Idete na važan izlazak i želite da vam senka na kapcima potraje celu noć, nanesite je uz pomoć vlažne make up četkice. Ovo je jedan od najpoznatijih trikova slavnih vizažista, a uvek pali.

KAKO PRIKRITI UMORNE OČI?
U apoteci nabavite obične kapi za oči te ih koristi u prilikama kada vam hitno treba osveženje. Oči će izgledati sveže i blistavo u trenutku!

KAKO NAJBOLJE SAKRITI BUBULJICU?
Jako svetli korektor samo će naglasiti "brežuljak" na vašem licu. Bubuljice prikrijte gustim korektorom u boji koji je isti ili za samo jednu nijansu svetliji od vašeg tena pa ga dobro utapkajte.

Izvor: Index

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.