11. 12. 2012.

Ruž i naočare

Kada oči sakrijete ogromnim naočarima za sunce, vaše usne će biti u prvom planu. Zato je bitno da nijansu ruža za usne uskladite s bojom rama naočara.


Evo saveta kako da ruž za usne uskladite sa naočarama za sunce.

Prefinjeni kontrast
Ako imate naočare sa smeđim ramom, ne koristite tamne ruževe da vam lice ne bi izgledalo previše sumorno. Naprotiv, kombinacija mora da se osveži nekom jarkom bojom i mat teksturom. Izgledaćete prefinjeno i strastveno u isti mah, piše "Blic Žena".

Naočare u prvom planu
Ukoliko volite naočare s ramovima upadljivih boja, kao što su ljubičasta i crvena, izbegavajte narandžasti ili jarkocrveni karmin. Umesto toga koristite ruževe nežnijih nijansi, u boji šljive ili vinskog taloga. Tako ćete dobiti suptilnu, ali efektnu kombinaciju.

Efekat ogledala
Crni, veliki ram može da proguta lice. Zato, kada ih nosite, treba da izbegavate tamne ruževe zbog kojih lice deluje još manje. U obzir dolaze mat ruževi nežnih boja, koji su odličan kontrast staklima s efektom ogledala.

U stilu sedamdesetih
Tanki srebrni ili providni ramovi idealni su za kombinovanje jer možete da koristite ruževe raznih boja i tekstura. Sofisticiran izgled ćete, međutim, najlakše postići ako na usne nanesete sedefasti, ružičasti ruž.

Kombinacija za smelije
Ružičasti ram deluje mladalački, ali u kombinaciji s pogrešnim ružem može da izgleda i kičasto. A to sigurno nije ono što želite da postignete. Zato odaberite elegantni ruž u boji malina ili, još bolje, transparentni sjaj za usne da bi efekat bio što ležerniji.

(MONDO)


Nema komentara:

Objavi komentar