06. 01. 2013.

Izrast na kosi

Kako najlakše prikriti izrastak

Devojke s pramenovima i ofarbanom plavom kosom znaju koliko je teško sakriti izrastak u danima kada se jednostavno nema vremena za odlazak kod frizera. Za takve trenutke dobro je upamtiti nekoliko saveta i naučiti koje frizure treba izbegavati, a uz pomoć kojih se mudro može sakriti vidljivi izrastak.

1. FRIZURE KOJE TREBA IZBEGAVATI

 Zaboravite na ispeglanu ravnu kosu bez volumena. Takođe, izbegavajte uredne ravne razdeljke, ali i zalizane repove ili punđe.

2. FRIZURE KOJE VAM IDU U PRILOG

 Lagano razbarušena kosa s mekanim uvojcima i bogatim volumenom odlično će prikriti izrastak. Kao stvorene za vas su supermoderne razbarušene punđe, seksi talasasti uvojci koji izgledaju kao frizura sa plaže, pletenice koje se prave uz lice dok ostatak kose ostaje raspušten, sitne kovrdže, jedna strana glave začešljana a druga raspuštena kao i asimetrični razdeljci i natapirana kosa s opuštenim repom.

3. DODACI ZA KOSU

 Ako ne želite da se vaš izrastak vidi, budite kreativni i poigrajte se s nakitom i dodacima za kosu. Izvrstan izbor su trakice koje se stavljaju oko glave, ukrašeni rajfovi, marame vezane u pin up stilu, velike ukosnice te mašne kojima možete ukrasiti nestašnu punđu ili rep.

4. ŠTA DA URADITE AKO IMATE ŠIŠKE

 Plave šiške sa tamnosmeđim izrastkoma zaista ne izgledaju privlačno pa ih u "kriznim danima" podignite i natapirajte ili lagano isfenirajte na stranu.

Izvor: S media


Nema komentara:

Objavi komentar