13. 01. 2013.

Kozmetika i šminka

Koliko god kvalitetan make-up imale, nešto se uvijek može spriječiti između vas i savršenog izgleda. Budite spremne na spašavanje situacije.


Bez obzira imate li razgovor za posao, važan sastanak s dečkom ili idete s prijateljicom na kavu, nešto bi moglo poći po zlu. Ne, ne mislimo na automobilsku nesreću ili kišu iz vedra neba, nego neki od problema s izgledom. Osnovno pravilo je: "Budite uvijek spremne!"

 Stoga, pripremili smo nekoliko stvarčica koje uvijek morate imati sa sobom:

Sjajilo ili labelo - bez obzira kakav oblik vaše usne imale, lijepe i njegovane usne svakome su privlačne. Pušenje, hladan vjetar ili klima vjerojatno će tome stati na put, pa uvijek budite spremne nanijeti pokoji dodatan sloj. Zubni konac ili čačkalica - maleni paketić neće zauzeti puno mjesta u vašoj torbici, a mogao bi vam spasiti dan. Nema ništa odvratnije nego komadići hrane između zubiju. Uzmite pet minuta, ispričajte se, otiđite na toalet i očistite zube.
Bočica vodice za ispiranje ustiju - nakon večere i prije no što izađete iz stana isperite usta vodicom za svjež dah.
Razmislite o torbici za kozmetiku koju ćete uvijek nositi sa sobom
Maleni parfemčić - mirisi utječu dobro na pamćenje, a i sjajni su ako želite nekoga impresionirati. Ipak, nemojte pretjerati. Jedan špric svakih nekoliko sati, sasvim je dovoljan.
Papirnati rupčići - nikad ne znate kad bi vas mogla uhvatiti alergija, a i jaka svijetlost mogla bi vam natjerati suze u oči. Rupčići su jedna od stvari mkoje uvijek morate nositi sa sobom jer ih možete iskoristiti na tisuću načina. Također, uvijek imajte i pakiranje vlažnih rupčića sa sobom, jer se nerjetko možete naći u situaciji da nemate gdje oprati ruke.
Hidratantna krema - suhe ruke nisu nikome privlačne. Često pranje ruku može uzrokovati njihovo isušivanje, pa ponesite kremu za svaki slučaj.
Korektor - prištići uvijek vrebaju, a i podočnjaci nisu najprivlačnija stvar na svijetu. Korektor je malen, ne zauzima puno prostora, a samo jednim nanosom osvježit ćete cijelo lice.
Ovisno o tome koliko vam je torba velika, sve ove potrepštie mogli biste zatvoriti u manju torbicu i nositi je svuda sa sobom. To će vam pomoći i ako često mijenjate torbe.


Četiri beauty proizvoda koja uvek treba da nosite sa sobom


Većina žena nosi previše toga u tašni, a one koje žele da uvek izgledaju sjajno uvek uz sebe imaju skoro ceo neseser, za svaki slučaj. Ipak, nije potrebno da vam sva ta šminka zauzima prostor u tašni. Evo koja četiri beauty proizvoda bi trebalo uvek da nosite sa sobom. Vlažne maramice – tokom toplih dana, koža lica se brzo znoji, a ovaj problem rešićete pomoću vlažnih maramica, koje će očistiti i osvežiti vaše lice.

 Štapići za uši – ništa vam kao ovi štapići neće pomoći da popravite šminku i uklonite razmazanu maskaru ili krejon. Zato ih uvek morate imati uz sebe.

 Ruž za usne – jedini mejkap proizvod koji vam je potreban da izgledate i osećate se lepo. Bez obzira koja nijansa vam je omiljena, samo jednim potezom izgledaćete sjajno, a možete i da ga nanesete u svakom trenutku, gde god da se nalazite.

 Krema za ruke – zbog spoljašnjih uticaja, naše ruke su posebno ugrožene. Umesto da ih dodatno isušujete konstatnim pranjem sapunom, koristite kremu za ruke koja će vam pomoći da povratite mekoću i vlažnost.

ljepota i zdravlje

Nema komentara:

Objavi komentar