17. 03. 2013.

Frizura i šminka skidaju kilograme


Spadate u grupu onih osoba koje još uvek skidaju kilograme nagomilane za vreme praznika? Sigurno će vas zanimati kako dobrom frizurom i pravilnom šminkom možete zakamuflirati to što ste se "zaokruglili" u licu.


Kada isprobate trikove koje vam preporučujemo, možda čak zaboravite na dijetu.

 Dobre i loše šiške
 Postoje dobre i loše šiške. Loše šiške mogu biti one koje su guste i ravno sečene zato što ne laskaju malo punijem licu. Odaberite nešto ređe i duže šiške koje možete nositi očešljane na stranu ili sa razdeljkom na sredini, tako da uokviruju lice i ističu jagodične kosti.

Neutralne nijanse rumenila
 Možda je u trendu, ali zaboravite na ružičasto rumenilo na jagodicama obraza - izgledaćete poput zdrave, dobro uhranjene pastirice. Za vas je bolji trend tamnijih nijansi pudera ili rumenila i hajlajtera da biste stvorili utisak izraženih jagodica. Pripazite sa teksturom hajlajtera - što više reflektuje svetlost, lice će izgledati veće!

Dodajte koji centimetar
 Ali u visinu! Lagano natapirano teme može vas učiniti višim, a jedino na šta morate da pripazite je da ne završite kao Mardž Simpson.

Izravnajte kosu
 Poneki neuredni uvojak može izgledati dobro, ali ukoliko je sva kosa koncentrisana oko lica, ona će ga vizuelno proširiti. Ravna, pomalo prilepljena kosa je možda srećnije rešenje, pogotovo ako niste potpuno sigurni, a imate stepenastu frizuru.

smedia

Nema komentara:

Objavi komentar