17. 03. 2013.

Kavitacija i radiotalasi u službi ljepote


Već posle prvog tretmana koža je blistava, sveža i elastična. Obim tela manji za nekoliko santimetara
Kavitacijom se može izgubiti nekoliko stotina grama masnih ćelija

Do podmlađenog, svežijeg i zdravogizgleda nikada nije bilo lakše i jednostavnije doći, jer najnovija otkrića u svetskoj elektrokozmetologiji, kavitacija i radiotalasni lifting (RTL) lica i tela, trenutno su najdelotvorne metode za podmlađivanje bez skalpela.

 * KAVITACIJA - nehirurški, neinvazivni postupak eliminiše i uništava masne ćelije na stomaku, bedrima, bokovima, nadlakticama i drugim i drugim delovima tela, koji su se do sada vrlo teško tretirali. Kavitacija se zasniva na novoj, ultrazvučnoj terapiji, na talasima određene frekvencije, i predstavlja hit metodu kojom se potpuno bezbolno, već posle jednog tretmana (traje oko 60 minuta), može izgubiti nekoliko stotina grama masnih ćelija, i to – zauvek!

Naime, talasi koji se primenjuju na specifičnoj dubini prodiru kroz kožu i ciljaju masne ćelije u potkožnom tkivu. Na taj način „gađaju“ se isključivo masne ćelije – membrane pucaju, masnoća se izliva u međućelijske prostore, a zatim se prirodno, uz pomoć prisutnih enzima, razgrađuje i putem limfe eliminiše iz tela.

Ovaj efekat odmah je vidljiv, jer merenje posle tretmana dokazuje da se obim tretiranog tela na kojem su naslage sala i celulita, smanjuje od oko 2 do 4 cm! Da bi efekat i konačni rezultat bio onaj željeni, tretmane treba raditi jednom u 7 do 10 dana, a njihov broj individualno se određuje u konsultacijama sa lekarom.
Kavitacija je izuzetno efektna u tretmanima i žena i muškaraca svih godina, prosečne težine, koji su zdravi, a ne mogu da se oslobode upornih naslaga sala, uprkos dijetama ili vežbanju. Idealna je i za one koji ne žele da se podvrgnu agresivnijim rizicima, većim troškovima i oporavku od hirurške liposukcije.

 * RADIOTALASNI LIFTING LICA – RTL – najsavremenija je i do sada najefikasnija metoda za podmlađivanje i zatezanje kože, „peglanja bora“ na licu, vratu i dekolteu, vraćanje tonusa, svežine i sjaja vašoj koži. RTL je zato danas hit tretman u čitavom svetu, jer za samo 90 minuta kožu, vidljivo je, može učiniti mlađom, elastičnijom i hidriranijom, bore smanjiti, a slabije i eliminisati.

 * RADIOTALASNI LIFTING TELA - najuspešnija je metoda za smanjenje i otklanjanje strija. U sinergiji sa kavitacijom, triaktiv laserom, LPG i drugim najsavremenijim tretmanima, „vraća“ podmlađeni izgled telu.

serbian forum

Nema komentara:

Objavi komentar