17. 03. 2013.

Romantičan izgled


Osim intenzivnih boja, u mejkapu su ove sezone moderne i one diskretnije i nežnije, idealne za dame koje vole romantičan stil i u odevanju i u šminkanju.Osim intenzivnih boja, u mejkapu su ove sezone moderne i one diskretnije i nežnije, idealne za dame koje vole romantičan stil i u odevanju i u šminkanju. Posebno se ističu boja peska, puderasto-ružičasti tonovi, svetlonarandžasta...

Kako da postignete prirodan izgled?

 * Posle odgovarajuće hidratantne kreme, korektorom prikrijte podočnjake, pa na lice nanesite puder u boji tena i dobro ga razmažite.

 * Za oči koristite senke u bojama prirode - smeđoj, svetlozelenoj, roze, boji breskve... koje odgovaraju svetloj i tamnoj puti. Možete da koristite senke u svim teksturama - mat, kremaste i svetlucave, kao i da ih kombinujete.


 * Ako želite da postignete nežni preplanuli izgled, na lice umesto pudera stavite malo bronzera. Na oči nanesite zlatnu ili senku u boji breskve, a ako želite da ih istaknete uokvirite ih braon krejonom ili ajlajnerom. Na jagodice stavite malo rumenila ili bronzera.

 * Jedan od najaktuelnijih stilova šminakanja - smokey eye - takođe, možete izvesti tako da izgleda nežno i romantično. Na primer, možete da kombinujete pastelno ružičaste i svetlobraon nijanse za svetliji ten, ili srebrnu u kombinaciji sa bojom indiga za tamniji ten.

vecernje novosti

Nema komentara:

Objavi komentar