06. 04. 2013.

Kako izgledati mlađe?Želite prirodno vratiti sat unazad? Sledite ova jednostavna uputstva i delovaćete sveže i imaćete podmlađeno lice za pet minuta. Bez igle!Dvostruko djelovanje.
 Vi često radite nekoliko stvari u isto vrijeme – zašto to ne bi činila i naša kozmetika? Kozmetički proizvodi ne bi trebali samo naglašavati prednosti i skrivati nedostatke. Trebali bi i djelovati i tretirati ono što pokušavamo popraviti. Tražite formule koje sadrže za kožu hranjive sastojke kao što su učvršćujući peptidi, antioksidanti i hidratizirajuća hijaluronska kiselina.

 Naglasite jagodične kosti
 Količina kolagena (tvar koja prirodno učvršćuje strukturu kože) s vremenom opada što uzrokuje opuštanje kože pa obrazi izgledaju šuplje. Da biste povratili mladenačku punoću, nanesite kramu sa svjetlucajućim česticama (shimmer) na vanjske kutove jagodičnih kostiju, pa ih četkicom povucite van prema kosi. Svjetlucanje privlači svjetlo koje će se odbiti od kože i stvoriti privid punoće obraza i podići jagodice.

 Osvijetlite oči. Podebljajte rub trepavice. Maskaru stavljajte samo na vrhove trepavica. Na taj način podižete oko jer gornja trepavica ima naglašen vrh. Na donju trepavicu nemojte uopće nanositi maskaru.
 Oživite kapak. Povucite tuš ili vlažniju olovku dužinom gornjeg kapka. Na vanjskim kutevima produžite liniju lagano prema gore da dobijete efekt mačjih očiju koji podiže oko i vjeđe.

 Dajte usnama napućen efekt. Usne gube kolagen kako starimo, te zbog toga jednostavno splasnu. Dajte im napućeni izgled kvalitetnim sjajilom ili blagim ružem boje šljive, a na sredinu usne nanesite sjajilo. Usne će tako reflektirati sjajilo da će izgledati punije i mlađe.

Budi in
Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.