07. 04. 2013.

Kako izgledati mlađe?


Pet trikova da izgledate pet godina mlađe

Za samo nekoliko minuta vaše lice će izgledati znatno svežije ukoliko budete pratili nekoliko jednostavnih koraka.Ulepšajte nedostatke

 Proizvodi koje koristite ne treba samo da istaknu lepo na licu ili da prikriju nepravilnosti. Oni mogu i da poboljšaju ono što pokušavate da prikrijete. Proverite da li na nalepnici proizvoda stoji formula koja sadrži bogate sastojke kao što su peptidi koji zatežu kožu, antioksidanti i prirodne vitaminske kiseline. Uz pomoć ovih sastojaka postiže se zapanjujući efekat.Podignite jagodice

 Da biste povratili mladalačku zaobljenost jagodica, nanesite svetlucavu kremu na njihovu spoljašnju stranu, a zatim je razmažite prema liniji kose. Ona će privući svetlost koje se odbija o kožu stvarajući iluziju da su jagodice popunjene i podignute.


Istaknite oči

 Nanesite maskaru samo na gornje trepavice. Time ćete na jednostavan način podići gornji kapak, što će otvoriti i vaš pogled. Najvažnije od svega je odabrati pravu boju maskare. Iako je ponuda na tržištu raznolika, očima najbolje pristaju braon i crna. Ako ste brineta, crna izgleda najbolje, a ako ste plavuša, za vas je bolja braon maskara. Ukoliko ne želite isuviše da istaknete oči, upotrebite boju maskare koja je najsličnija prirodnoj boji vaših trepavica. To će podebljati trepavice i izgledaće prirodno.


Mačkasti izgled

 Iscrtajte ajlajnerom gornju liniju trepavica. Na spoljnim uglovima produžite potez na gore, kako biste postigli mladalački, mačkasti izgled.


Izazovne usne

 Kako starimo usne gube kolagen, a to je razlog zašto izgledaju kao da su ispumpane. Sjaj koji ćete naneti preko ruža po sredini usana, učiniće da one izgledaju napućenije. Refleksija svetlosti daće vašim usnama efekat punoće. Izvor: Sonja A.

Nema komentara:

Objavi komentar