06. 04. 2013.

Kako slavne žene sakrivaju svoje nedostatke?

Dosta ste im zavidele. Vreme je da saznate kojim se trikovima one služe da prikriju svoje mane i istaknu adute.

Dženifer Lopez
Savršene obrve za seksi pogled
Ona je uspešna i talentovana. Peva, pleše i glumi, a na izgledu joj zavide mnoge koleginice. Pored zanosne stražnjice, ona ima još jedan adut - pogled. Profesionalni šminkeri kažu da su za njen seksi pogled najzaslužnije savršeno oblikovane obrve. Važno je da odredite idealan oblik obrva, a ako to ne umete sami, zatražite savet od kozmetičara.EKSTRA SAVET
 Obrve čupkajte posle tuširanja, kada su vam pore otvorene, jer će vas tako manje boleti, i uvek na jakom svetlu, kako biste dobro videli i najsitnije dlačice. Ako su vam obrve svetle ili retke, postoje olovke kojima ih možete osenčiti.


Penelope Kruz
Umeci za veći volumen kose
Zaštitni znak ove vatrene Španjolke je zdrava, sjajna i bujna kosa. Međutim, u specijalnim prilikama i ona koristi nadogradnju. Zahvaljujući odličnoj ponudi na tržištu, sada i vi možete da koristite umetke kako bi vam kosa bila duža ili gušća. Lako se nameštaju i izgledaju potpuno prirodno.
EKSTRA SAVET
 Ako ne volite umetke, volumen možete da povećate uvijanjem kose krupnim viklerima. Važno je da svaki pramen bude uvijen do korena. Najbolje je da viklere stavite na vlažnu kosu i da je potom osušite fenom. Kad skinete viklere, nemojte da se češljate, već kosu samo protresite rukama.


 Kim Kantral
Plava kosa podmlađuje
Za plavuše se vezuju mnoge anegdote, bije ih glas da se bolje zabavljaju od ostalih žena, a i mnoga istraživanja su pokazala da muškarci prosto lude za njima. Najbolji primer za ovakve tvrdnje je čuvena Samanta iz serije „Seks i grad“. Njoj mnoge žene zavide na fenomenalnoj boji kose, koja je u isti mah čini nežnom i atraktivnom. Caka je u diskretnim pramenovima boje meda, koji lice čine mlađim.
EKSTRA SAVET
 Ako vam je kosa baš oštećena, pa ne mo*že*te celu da je ofarba*te u plavo, onda bar izvu*cite poneki svetliji pramen.


 Barbra Strejsend
Igra senki sužava
Širok nos možete vizuelno da suzite na vrlo jednostavan način, baš kao što to čini Barbra Strejsend. Ova dama godinama uspešno prikriva svoje nedostatke tako što duž nosa nanosi svetliju podlogu ili korektor, a sa strane tamniji puder. Zato joj nos izgleda uži, a biće i vaš ukoliko primenite isti trik.
EKSTRA SAVET
 Senčenje možete da koristite i da biste suzili lice. Rumenilo ili bronzer nanesite velikom četkom na spoljašnje strane čela, slepoočnice, ispod jagodica i vilične kosti. Prelazi treba da budu diskretni.


 Džulija Roberts
Duže šiške ističu oči
Džulija je najpoznatija holivudska tršavica. Bez obzira na to što nema najpravilnije crte lica, ona ipak važi za jednu od najlepših žena sveta. Svetski frizerski magovi su shvatili da je za nju najbolje da nosi šiške sa strane jer se tako postiže sklad između njenog visokog čela i uskog lica. Ovakva frizura ističe oči i usta. Ako i vi imate sličan problem, sklonite šiške s lica.
EKSTRA SAVET
 U slučaju da imate veliki i nepravilan nos, izbegavajte kratke šiške.


 Ketrin Zita-Džouns
Jagode za blistav osmeh
Na njen osmeh padali su najpoželjniji muškarci Holivuda, zbog čega su mnogi pokušavali da odgonetnu tajnu njenih bisernobelih zuba. Ketrin je mnoge začudila kada je priznala da iza toga ne stoje nikakvi skopoceni preparati, već da se sva magija krije u običnim svežim jagodama. Naravno, jagode ne treba da mešate sa zlatnim nitima, već je, verovali ili ne, dovoljno samo da ih onako izgnječene pomešate sa pastom za zube.
EKSTRA SAVET
 Zubi uvek izgledaju belje na preplanu*lom licu i zato koristite kreme za samopotamnji*vanje ili bronzere koji se nanose uz pomoć velike četke.

blic žena

Nema komentara:

Objavi komentar