07. 04. 2013.

Put do ljepote


Naučite da poboljšate svoje kozmetičke navike i na taj način izvucite maksimalno iz svog izgleda.

Naučite da nanosite crni tuš
 Ni jedna olovka za oči ne može ostaviti isti dojam kao i zavodljivi crni tuš. Naučite povući savršenu i seksi liniju i naglasite svoje oči.Perite svoje četkice i kistove jednom mesečno
 Često zaboravljamo na svoje kozmetičke alate. Nikad ih ne peremo, jednostavno ih zamijenimo nakon određenog vremena s novima. To je krivo. Prljave četkice ne samo da neće nanositi kozmetiku u pravoj nijansi, nego su i izvor bakterija.

Koristite proizvode koji štite boju kose
 Ako bojate svoju kosu koristite preparate koji će je njegovati, ali ujedno i održati vašu boju sjajnom i trajnijom.

Negujte kožu
 Kada koža počne zatezati i svrbiti već je kasno – dehidrirala je. Nemojte više dopustiti da se to dogodi – njegujte i hidratizirajte svoju kožu na dnevnoj razini.

 Pronaći ću puder koji odgovara mojoj nijansi kože
 Mnogo žena koristi krivu nijansu pudera. Pogotovo se drži iste nijanse i ljeti i zimi. To je krivo. Pratite promjenu na svojoj koži i reagirajte.

 Eksperimentišite sa senkama za oči
 Klasika je dobra. Sigurnost je dobra. No, eksperimenti, pogotovo u modi i kozmetici su itekako dobrodošli. Iskočite iz svoje rutine i poigrajte se raznim bojama na svojim očima.

Promenite frizuru
 Zašto se držati uvijek iste frizure i boje kose? Ove godine odlučite nešto promijeniti. Savjetujte se sa svojim frizerom i učinite nešto ludo.

Budi.in

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.