20. 06. 2013.

Kako sačuvati mladost?

Uz malo truda i nekoliko dobrih saveta lako je zadržati mladalački izgled. Donosimo vam nekoliko odličnih saveta zahvaljujući kojima možete izgledati i do deset godina mlađe.


Ljepotu treba njegovati i redovito raditi na njoj. Iako vam se možda čini da je teško zadržati mladalački izgled, uz malo truda i nekoliko dobrih savjeta možete izgledati i do 10 godina mlađe, bez da posjetite estetskog kirurga, prenosi 24sata.info

 ● Lice je potrebno redovito čistiti. Upotrebljavajte sredstvo koje sadrži granulice pa će nježno trljanje baš kao i pilinga vratiti svježinu u obraze.

 ● Izbjegavajte kavu i cigarete jer osim što su neprijatelji kože, stvaraju žute naslage na zubima.

 ● Poluduge šiške na stranu koje su ove sezone vrlo trendy osvježit će vam izgled i učiniti da izgledate mladoliko.

 ● I pramenovi su kao stvoreni za davanje svježine izgledu. Od nekoliko pramenove za par nijansi svjetlijih od vaše kose naprosto ćete zablistati.

 ● Održavajte stopala redovitim pilingom i hidratantnom kremom koji će im vratiti svježinu.

 ● Kosu i kožu treba zaštititi od štetnog sunčevog zračenja. Postoje razni preparati koji štite od UV zraka, obavezno ih nanesite prije izlaganja suncu.

 ● Kožu je vrlo važno održavati vlažnom i svježom. Barem jednom tjedno tijelo istrljajte pilingom kojim ćete ukloniti mrtve stanice i dopustiti koži da diše. Svakodnevno koristite mlijeko ili losion koji vraćaju vitalnost. Kožu vrata i dekoltea namažite kremom za lice.


 ● Sa šminkom ne treba pretjerivati, ali ne treba je ni ignorirati. Koristite svijetlija sjenila i prirodne boje kao što su brončana, smeđa ili maslinasta.

 ● Ne koristi se uzalud izraz beauty sleep. San pozitivno djeluje na vašu kožu kao i na dobro raspoloženje.

 ● Osim što redoviti seksualni odnos popravlja raspoloženje, žena koja je u tom pogledu zadovoljna zrači pozitivnom energijom, izgleda mlađe i sretnije.

net.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.