09. 06. 2013.

Unesite promjene u svoj život

SREDITE STOPALA
 Ide lepo vreme, treba ući u sandale, a vama su pete tokom zime ogrubele. Dobar pedikir će očas posla od vaših nogu napraviti prava Pepeljugina stopala. Potapanje i omekšavanje, oslobađanje otvrdle i grube kože sa tabana, uklanjanje žuljeva, lečenje uraslih noktiju, oblikovanje i mazanje noktiju, masaža stopala i pakovanje u foliju.


 NADOGRADITE NOKTE
 Ne uspevate da pustite nokte jer su slabi, puno radite ili vas prosto mrzi da čekate da porastu, a maštate o dugačkim noktima. Stvar je prosta: nadogradite ih!


SUZITE SE
 Gipsane bermude izvanredan su anticelulit tretman za deo od struka do kolena. Oslobađaju organizam nagomilane tečnosti, otoci splašnjavaju, pa klijent posle samo jednog tretmana izgubi na obimu. Pun efekat se ipak postiže za 10 tretmana. Na kožu se najpre nanose preparati koje sadrže oligo - elemente, blokator za vene, preparate za drenažu, zatezanje i učvršćivanje kože. Preko njih se stavlja masa slična gipsu, koja se polako steže na telu oblikujući ga i oslobađajući toksine preko limfnih kanala.


PODMLADITE LICE
 Mezolift je jedan od mezoterapijskih tretmana, a radi se bez igala. Vraća tonus koži lica, vrata i dekoltea i ublažava bore. Aktivni sastojci stimulišu stvaranje novog kolagena, elastina i hijaluronske kiseline. Ovaj tretman je idealan za stariju kožu, kao i za kožu oštećenu od sunca. Traje sat i po vremena i efekti se vide odmah.


 MAKE UP ZAUVEK
 Od trajne šminke nit ima bržeg tretmana, nit trajnijeg efekta. Kao stvorena je za poslovne žene, sportistkinje i sve one koje stalno žure. Možete oblikovati obrve po želji, naglasiti oči i povećati, oblikovati i osenčiti usne. Za šminku koju ćete imati tri godine potrebna su tri tretmana na 10–15 dana.


Blic žena

Nema komentara:

Objavi komentar