28. 07. 2013.

Šta farmerice govore o vama?

Zgužvani teksas: Ne samo za tinejdžere
 Žena koja nosi naborani džins zapravo ima veoma uzbudljivu i divlju stranu.
Savet: Ovaj model ne treba nositi svaki dan i u svakoj prilici. Kada idete na neku svečanost, svadbu ili prijem, radije ih ostavite kod kuće. Ali, kada izlazite sa drugaricama sjajno će izgledati sa krpunim nakitom i interesantnim topom.Muški kroj: Neprevaziđena udobnost
Ovakav kroj ni posle nekoliko sezona ne izlazi iz mode. Biraju ga dame koje vole opušteni stil, kao i one uvek spremne za akciju.
Savet: Iako je to model sa širokim nogavicama i deluju kao da su pozajmljene od dečka, uz njih nosite baš tipčno ženske detalje i izgledaćete super.

Beli džins: Nova pravila
Dame koje nose bele farmerke tokom godine, a ne samo leti, krše osnovna modna pravila. Smatra se da nemaju ukusa.
Savet: Da biste izgledali primereno sezoni u kojoj nosite ovakav model, dodajte neki tipično jesenji aksesoar, ešarpu, broš sa lišćem, zanimljiv kardigan.

Nizak struk: Školski stil
Plitke farmerke nose žene koje vole malo rustičan izgled. Najbolje stoje visokim damama, jer dužina nogu ističe ovaj model.
Savet: Uz ovaj model obucite usku majicu i struk će biti savršeno istaknut.


Uske farmerke: Samo za one koje idu u teretanu
Uvlačenje u uske farmerke, znači samo jedno − uživate da pokazujete svoje telo. Ovakav kroj poručuje da želite mušku pažnju.
Savet: Samo ako imate savršeno izvajane noge i zadnjicu trebalo bi da birate ovakav model. Čak iako prekrijete kritične tačke dugom majcom, možete doći u situaciju da vam malo „prekipi“ sa strane – što deluje veoma ružno.

 Majčinski kroj: Neoprostivi greh
One imaju lastiš umesto pojasa, široke, izlizane nogavice... Nose ih, uglavnom, sredovečne gospođe koje su sačuvale trudničku garderobu sa ubačenim lasteks pojasom, pa pošto još uvek mogu da ih obuku, smatraju da treba i da ih nose.
Savet: Ne čuvajte trudničku garderobu, bacite je i kupite sebi novi par farmerki.

Šarene farmerke: Izvan granice očekivanog
Bojeni džins poručuje da ste osoba koja voli da eksperimentiše, ali da biste izbegli modnu katastrofu, uz njih nosite odeću koja se slaže po koloritu.
Savet: Pošto će bojene farmerke skrenuti pažnju, za gornji deo birajte svedene krojeve i neutralne tonove.

 Izvor Blic Zena

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.